Penjejak

Labels

Sunday, March 28, 2010

kepada ahli arc.. jom konvoi !!

salam arc..berita terkini !!!

arc pusat yang diketuai oleh saudara yasir said ( bekas rider cubprix malaysia) dengan kerjasama arc negeri-negeri akan menganjurkan satu konvoi besar-besaran ke >

lokasi : kuala gandah, pahang.
tarikh : 7-9 Mei 2010 ( jumaat-ahad. 3H2M)
yuran hanya : rm 20 je sorang.

pelbagai aktiviti yg menarik telah diaturkan. pasti syok lah !!

yg berminat ajak geng-geng.. jom daftarkan diri. call no ni untuk maklumat lanjut >
ihkwan langat 013 3442190 atau arc pandan 019 2115995.

konvoi ni geng-geng motor kapcai je..  untuk motor berkuasa tinggi next time!

try dulu berkonvoi ramai-ramai, walaupun jauh tapi xrasa sebab berkumpulan (petrol je rasa skit-skit)
yg dah biasa berkonvoi tau le...
tarikh tutup sebelum 4 april 2010.


ayuh bro, daftar !!! kita timba pengalaman yg manis dalam hidup dengan menyertai konvoi ni.
kata orang..jauh perjalanan luas pandangan. lebih2 lagi pi tempat orang.


yg paling penting pastikan roadtax motor masing2 belum expire.( xmati lagi)

sekian.

sekitar explore race arc pandan 2010..

salam arc ...

antara gambar program explore race pd 21.3.2010 untuk tatapan peminat &
ahli arc pandan semua !!
Insyaallah next time kita anjur yang lebih besar & gempak lagi......
(klik gmbr utk besar)

 
petugas curi tulang... hehe kantoi.

                                           antara peserta...
                                                
                pengarah program sampaikan cenderahati kat perasmi.

                   baru dilepaskan...lepas tu pening pasal klu, hehehe

                            antara tugasannya, ilmu yg berguna ni.

sebelum bersurai..

   sang juara.. dpt RM200 + medal + hamper. lumayan tu... nyam..nyam..

yb iskandar, perasmi program nie.....

                               hadiah yg menanti para pemenang.

                                             arc pandan..

  nampak tak? yb iskandar nak tekan airhon tanda mula. kuat tu bunyi dia.   
              
                        ahli arc semua.. moga membawa keinsafan.
                                

semoga terhibur !!! jumpa lagi di lain siaran..

sekian.

Saturday, March 27, 2010

explore race selesai sudah.....

kepada ahli kelab bermotor arc pandan......

program yang telah dirancang sebelum ini iaitu explore race arc pandan 2010 yang telah berlangsung pada 21.3.2010 Alhamdulillah telah selesai berjalan dengan licin dan jayanya tanpa ada sebarang masalah..

 peserta telah berjaya menyudahkan tugasan yang telah diberikan oleh pihak penganjur dengan selamat.

sebenarnya bukan semata-mata naik motor je tapi arc pandan telah menyediakan tugasan yang penuh dengan ilmu untuk diri para peserta seperti kerja-kerja kebajikan,ilmu agama dan mesra masyarakat.

sekurang-kurangnya para peserta mendapat sesuatu yang amat bernilai dengan menyertai program ini. Insyaallah arc pandan akan terus merancang aktiviti yang bersesuian dimasa akan datang...

gambar program ??? tungguuuu....

jumpa lagi..... sekian.

kejohanan paintball @ hulu kelang.

kepada peminat paintball !!!!

kejohanan paintball ditengah2 masyarakat bakal dianjurkan dan lokasinya di hulu kelang. Sukan lasak yang perlu kepada kekuatan mental & fizikal seseorang dalam mengharungi cabaran & penentangan tersendiri.

tarikh kejohanan pada : 15 may 2010 (sabtu)
sebelum ni 10april tunda ke 15 may..

masa : 8 pagi hingga 6 petang.
venue :padang mpaj au2, hulu kelang. selangor.

anjuran : DACS Gombak dgn kerjasama PEJABAT ADUN & DACS Pusat


untuk pasukan yang berminat untuk menguji ketangkasan, sila lah daftarkan pasukan masing-masing !! hubungi aafif 019 2230858 atau azwan 019 6369014 atau layari >
www.paintballhulukelang.blogspot.com

yuran ??? RM 250 / pasukan. muraaah tu..... sebab hadiah nya menarik jugak.
hadiah bernilai RM 4300 untuk dimenangi.
penyertaan terhad !!


orang muda geng kita !!
sekian...

Monday, March 08, 2010

bolasepak 9s 2010 @ kuala selangor..

salam dacs...

demam bola dah kembali !!!!

kepada pasukan-pasukan yang minat untuk memasuki kejohanan bolasepak !! peluang sudah terhidang...

dacs pusat dengan kerjasama dacs selangor & dacs kuala selangor akan menganjurkan kejohanan bolasepak 9sebelah 2010 bagi merebut piala ketua pemuda dpp pusat. kejohanan ini akan berlangsung pada 21.3.2010 ahad di stadium mini kuala selangor. insyaallah sehari je..

yuran biasa saje...rm180 satu pasukan tapi bila dah juara, akan bawa pulang hadiah lumayan iaitu wang tunai rm2500, naib juara rm1200, ke3 rm500, ke4 rm250 dan ke5 - ke8 rm200.


sesiapa yang berminat terus berhubung dengan pihak urusetia 0193922736 untuk tujuan pendaftaran. cepat dan segera  sebab tempat terhad !


antara tujuan utama kejohanan ini diadakan adalah untuk mencungkil bakat-bakat baru (jaguh kampung) dan mereka boleh mengasah bakat ditempat yang disediakan nanti.

semoga penganjuran kali ini mendapat sambutan yang hangat daripada pasukan-pasukan dan terutamanya pasukan-pasukan di kawasan yang berdekatan dengan tempat program ini...

jom main bola !!! orang muda geng kita.....

bersukan mengeratkan persahabatan......


sekian.

xplore race arc pandan..

salam dacs......

kepada ahli-ahli kelab motor arc pandan semua.. Insyaallah arc pandan akan menganjurkan program explore race bermotor jelajah sekitar parlimen pandan pada 21.3.2010 nanti.

explore race ini anjuran bersama dacs pandan, pejabat adun chempaka & biro pemuda masjid.

 
untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan pihak penganjur..0192391542

 buat permulaan kami terhadkan hanya kepada 10 pasukan. ( sapa cepat dia dapat ) jika mendapat sambutan yang membanggakan..kita akan anjurkan yang lebih besar lagi..

pelbagai hadiah menarik disediakan.. yuran ?.. adalah kena sikit.

info lain untuk arc : konvoi ke genting highland pada 20.3.2010. mula jam 2 petang..balik jam 6 petang hari yang sama. ( konvoi sambil riadah..) nak join ?? just call !!
 


sekian.